szolgáltatásaim

Nyelvi coaching

Magántanár mentorálás

Mi is az a nyelvi coaching?

A nyelvi coaching kiegészíti, erősíti és támogatja a nyelvtanulási folyamatot, alkalmazva a klasszikus life coaching eszközeit: a tanár és a tanuló közösen térképezik fel a belső motivációra épülő, optimális nyelvtanuláshoz és nyelvhasználathoz, valamint a célnyelvi kommunikációhoz vezető utat a siker érdekében.

Diplomás nyelvtanárként és akkreditált life- és nyelvi coachként egyesítem a tudatos nyelvtanítási módszereket a life coaching eszközeivel, ezzel nem csak ügyfeleim nyelvi fejlesztésére összpontosítok, hanem lelki folyamataikat is támogatom. Így könnyedén és élvezettel tudják használni a nyelvet írásban és szóban egyaránt, hiszen a német kommunikáció örömteli.

Amivel biztos nem dolgozom:

Amit garantálok:

Magántanár Mentorálás

24 éve tevékenykedem szabadúszó magántanárként, így széleskörű ismeretekkel rendelkezem a szakma és a vállalkozói lét minden aspektusáról. Tisztában vagyok azzal, hogy még a legtapasztaltabb magántanárok is mennyire magukra hagyatva érezhetik magukat a szakmai kérdéseikkel, főként azóta, hogy az oktatás egyre inkább az online térbe költözött.

Egyre több magántanár fordult hozzám az utóbbi időben kérdésekkel, elakadásokkal, így most már többféle formában is támogatom a kollégákat. Íme: 

Visszajelzések

Válj azzá a sikeres emberré, akire büszkék a családtagjai, barátai, kollégái. De legfőképpen saját maga! Írd felül az aggodalmaskodó gondolataidat! Meg tudod csinálni!